DeHypothekenMakelaar.nl
Financieel maatwerk van Annu´teit tot Zero-bond en VerbijsterendAdvies voor uw verzekering van Auto tot Zeilboot.

            De HypothekenMakelaar is 100% onafhankelijk

De HypothekenMakelaar is 100% onafhankelijk, en dat kan helaas niet van iedere adviseur gezegd worden.

De laatste jaren hebben de grote verzekeraars zich verzekerd van de afzet van hun producten, door op grote schaal assurantiekantoren op te kopen. Deze zijn daarna samengevoegd tot grote landelijk werkende verkoopkantoren.
Natuurlijk wil de grootaandeelhouder daarna zijn substantiële aandeel in de omzet. Soms sijpelt in het nieuws dat die eisen wel eens erg ver gaan: 45% bleek de eis van een grote verzekeraar bij zijn grote landelijk werkende intermediair. Natuurlijk kan een productie-eis niet ongedwongen samengaan met het best bij de klant passende advies. Dan moet er water bij de wijn, en dat zal niet altijd ten gunste van het advies kunnen luiden.

Ook banken zijn wat dit betreft vaak beperkt tot hoofdzakelijk het advies van eigen produkten. De laatste jaren komt daar wel enige beweging in. Door de nood gedwongen, biedt men tegenwoordig bijvoorbeeld schoorvoetend ook wat beleggingsfondsen van andere huizen aan....

De HypothekenMakelaar is echter vrij in zijn productkeuze, na inventarisatie van alle uitgangspunten, worden minstens 3 daarbij passende aanbieders geselecteerd en met u besproken. Aan de hand van alle condities (bijvoorbeeld dalrente-constructie, verhuisvoorwaarden, en hoogte van geldverstrekking) wordt de uiteindelijke keuze bepaald. Maakt u dus eens een afspraak voor een persoonlijke kennismaking, want daar gaat het om bij De HypothekenMakelaar: hoogstpersoonlijk en niet de kwantiteit maar de kwaliteit!
 

>U kunt ons 24 uur per dag bereiken!

>Hier vindt u onze naw- en overige relevante gegevens.


Laatste update: 26/11/2009 17:36.59