DeHypothekenMakelaar.nl
Financieel maatwerk van Annu´teit tot Zero-bond en VerbijsterendAdvies voor uw verzekering van Auto tot Zeilboot.

Hoera, De HypothekenMakelaar.nl is altijd jarig :)            


En wie jarig is trakteert. Daarom geeft De HypothekenMakelaar.nl u voor uw succesvolle hypotheektip maar liefst € 100,=! Daarvan gaat 25% naar goede doelen, dus iedereen profiteert mee!

* Gemakkelijk verdiend
En die € 100 is gemakkelijk verdiend: want iedereen kent wel iemand, die bezig is met de aan- of verkoop van een woning, of met een verbouwing (NHG kan dan tot wel 0,5% rentekorting opleveren!). Of iemand wiens rentebedenktijd bijna om is (die mag bij elders lagere rente veelal boetevrij aflossen!), of iemand die liever van zijn spannende beleggingshypotheek overstapt naar een veilige spaarhypotheek (of juist spannend andersom?).

* Boter bij de vis
Als De HypothekenMakelaar.nl op uw succesvolle lead de hypotheek voor uw vriend/kennis/relatie mag regelen, dan ontvangt u op de dag van het notarieel passeren ons kadootje!

* Aanmelding downloaden
Hier kunt u een aanmeldformulier downloaden, maar misschien knipte u die al eens uit de krant?

* Onbeperkt aantal claims indienen
U mag een onbeperkt aantal claims indienen, en natuurlijk is uw kans nog groter als uw relatie door u geïnformeerd is dat De HypothekenMakelaar.nl hem/haar zal benaderen voor een deskundige second-opinion door een SEH Erkend Hypotheek en Financieel Adviseur!

* Voorwaarden
Natuurlijk zijn er ook wat voorwaarden aan zo'n leuke actie verbonden, die vindt u hieronder.

* Goede Doelen
Van het tipgeld gaat 25% naar goede doelen zoals de Kankerstichting en Stichting War Child (voor kinderen, die ongevraagd slachtoffer zijn geworden in verschrikkelijke oorlogsgebieden over heel de wereld)  PinkRibbon (borstkanker), CliniClowns (zieke kinderen), en De Voedselbank die 2% van de Nederlandse samenleving die amper te eten heeft, de broodnodige ondersteuning biedt. Ook middels adverteren, kerstacties of retourprovisie gaat trouwens  een deel van onze bescheiden eigen winst naar sponsoring van zulke goede doelen, daar betaalt u als relatie van DeHypothekenMakelaar.nl  dus indirect ook aan mee, waarvoor dank!

terug

* Gewoon doen dus!
Iedereen viert dus mee! Goede doelen, uw familielid/kennis/vriend profiteert van goed advies, en De HypothekenMakelaar.nl heeft er misschien weer een leuke nieuwe klant bij! Gewoon doen dus!

Terug

Voorwaarden:

  • Alle succesvolle leads, waar de HypothekenMakelaar op uw aangeven binnen uiterlijk een half jaar na dato van uw aanmelding, de hypotheek mag regelen, komen voor de € 100-verjaardagsactie in aanmerking.
  • De HypothekenMakelaar bevestigt per email/fax of post de ontvangst van uw claim, nog dezelfde dag, of uiterlijk 3 werkdagen daarna.
  • Op de dag van notarieel passeren of uiterlijk 3 werkdagen daarna, wordt uw claim naar uw bank/giro overgemaakt per bank/girotel.
  • Natuurlijk geldt de actie alleen voor nieuwe tips, check dus eerst op postcode of De HypothekenMakelaar al met uw relatie in gesprek is, dat voorkomt teleurstelling.
  • Uw tip blift na datum van uw aanmelding 1/2 jaar geldig: als de hypotheek dan nog niet rond is, moeten we ervan uitgaan dat uw tip helaas niet is gelukt. Is de hypotheek al wel geregeld, maar passeert die gewoon later, dan gaat dit natuurlijk weer niet op, en bent u rechthebbend, eerlijk is eerlijk.
  • Per lead geldt natuurlijk slechts 1 claim: "die het eerst komt die het eerst maalt".
  • Tenzij u daar bezwaar tegen heeft, wordt uw naam als donateur vermeld wanneer de HypothekenMakelaar de cheque uitreikt aan de goede doelen.
  • Deze actie geldt niet in combinatie met andere acties, bijvoorbeeld B2B acties van De HypothekenMakelaar.

Terug
 

U kunt ons 24 uur per dag bereiken!

>Hier vindt u onze naw- en overige relevante gegevens.


 Laatste update: 14/06/2019 11:30.37