DeHypothekenMakelaar.nl
Financieel maatwerk van Annu´teit tot Zero-bond en VerbijsterendAdvies voor uw verzekering van Auto tot Zeilboot.

ZelfVerzekerd Online Werken


Deze pagina zal steeds meer ingericht worden om online uw berekeningen te kunnen maken of uw eigen digitale polismap in te zien of smartphone APPje instellen. Heeft u verzekeringen die via VKG, ofwel de Van Kampen Groep zijn ondergebracht, dan kunt u HIER inloggen, wachtwoord en inlog kunt u bij ons opvragen. Onze toegevoegde waarde is en blijft natuurlijk het hoogstpersoonlijke karakter van onze 24/7/365 dienstverlening, maar er zijn ook relaties die het gewoon leuk vinden om zelf eens online wat te berekenen en te vergelijken.

Uw onderwerp kiest u hier gemakkelijk op alfabet:

a b c d e f g h j k  l m n o p q r s t u v w x y z 

En zit uw onderwerp er niet bij, dan zullen we u graag informeren!

A


 >> Aansprakelijkheid
Schade aan een ander toegebracht zult u willen, of soms zelfs moeten vergoeden. Sommige schades aan derden toegebracht leveren zogenoemde risico-aansprakelijkheid op, u moet dan bewijzen dat u niets te verwijten valt. Dat valt niet altijd mee, daarom verzekert u zich tegen aansprakelijkheid. In wezen ook een stukje rechtsverweer, want in beginsel is er alleen dekking als u ook écht aansprakelijk bent. Dat is dus wat anders dan u aansprakelijk voelen...Verzeker het maar, dat is wel zo veilig! Bereken het HIER.

>>Annulering Aflopende 
Voor een incidentele annuleringsverzekering, kunt u HIER terecht. Boekt u echter regelmatig duurdere reizen en/of accommodaties, dan kunt ook wellicht beter kiezen voor een doorlopende annulering?! Bereken doorlopende annulering HIER. In pakketten is vaak een leuke korting mogelijk en sommige verzekeraars geven een standaard annuleringsdekking, informeer er dus naar!

Let u op dat u de annuelering bijtijds regelt, dwz binnen 7 dagen na het boeken. Als u dat echter per ongeluk vergeten bent, dan zullen bestaande ziekten en/of gebreken van de betrokken personen een onverzekerd evenement kunnen opleveren. Dat is natuurlijk vrij logisch, de onzekere factor is dan immers niet meer zuiver gegarandeerd, en verzekeraars willen zich hier dan wat tegen in dekken.

>>
Anw-gat berekenen.
Want sinds die oude veilige AWW -Algemene Weduwen en Wezenwet- werd afgeschaft, zal de nabestaande al heel snel in de kou komen te staan, dat wilt u vast beter regelen voor uw gezin! Want pensioensystemen zijn vaak ook al versoberd,  PGGM biedt bijvoorbeeld nabestaandenpensioen op risico-basis, uit dienst betekent dus ook einde nabestaandendekking! Dat wil ik zelf anders en beter regelen!!
 
>> Arbeidsongeschikheid voor ondernemers (AOV) berekenen
Een zelfstandig ondernemer moet zo'n beetje alles zelf regelen, alleen AOW bouwt men nog wel op, maar ja wat is die aan zekerheid waard als omslagstelsel? Zo zeker als de landelijke politiek die overal aan sleutelt zodra dat gewenst geacht wordt? Voor zelfstandig ondernemers die arbeidsongeschikt worden is er in ieder geval niet veel meer over, nadat de WAZ werd afgeschaft. Zelfstandig ondernemers verzeker u dus van inkomen, want niemand is onsterfelijk of risicoloos!   >> Hier berekent u uw AOV bij Aegon.

  
>> Autovergelijking maken
Natuurlijk is het verstandig om van tevoren even met ons te overleggen welke poisvoorwaarden het beste bij uw situatie passen, bijvoorbeeld 3 jaar nieuwwaarde zonder enige afschrijving, of met bonusbescherming voor de 1e schade? Maar hier kunt u HIER alvast wat rekenen...en desgewenst toch meteen afsluiten.

terug


B

>> Boot verzekeren
Nederland waterland. Niet zo vreemd dus dat er heel wat trotse bootbezitters zijn. En die willen natuurlijk allemaal veilig het water op: goed beveiligd en goed verzekerd dus!
Bij de Europeesche kan dat, bereken dus uw premie HIER
!

terug

C

>> Camper
Zorgeloos op pad met uw camper, bij de Europeesche Verzekeringen kunt u zich daarvan op maat verzekeren. Geniet van de vrijheid om heerlijk ongebonden rond te trekken met alle comfort  binnen handbereik.  Hier berekent u het allemaal!

>> Caravan
Achter de auto is in beginsel de aansprakelijkheid van uw caravan al verzekerd, maar voor het casco bij schade door uw eigen schuld, of aan voortent of inboedel, ja dat zult u aanvullend moeten verzekeren. Als uw caravan dus nog een beetje de moeite waard is, dan verzekert u die waarde, soms kan dat zelfs met 3 jaar nieuwwaarde, zo ga je dus echt veilig verzekerd op pad! Of bereken het HIER.

>> Caravanverzekering Europeesche VerzekeringenD

E

terug

F


>> Financieringsmogelijkheden persoonlijke lening of doorlopend krediet berekenen en aanvragen.
Want soms heb je even wat extra financiële ruimte nodig. Als het om grotere bedragen gaat, of om een financiering op langere termijn, overweeg dan eens of het financieren obv overwaarde op de eigen woning niet voordeliger is? Niet dat  consumptieve rente dan ineens wel aftrekbaar is, maar door het pandrecht op het onderpand is het rentetarief een heel stuk voordeliger! Maar er moeten wel kosten gemaakt worden, zoals afsluitprovisie, en soms taxatie en notariskosten, een rekensommetje dus voor de juiste keuze.... HIER berekent u het en vraagt u het aan, gemakkelijk en snel geregeld dus! Maar pas op: geld lenen kost geld, veel geld!
 
>> Fondsen van Amersfoortse bekijken
Want ik heb een Amersfoortse polis, of wil die aanschaffen om zo mee te liften op het succes van bijvoorbeeld het Fortis Obam Fonds....Even zien hoe ze het doen, dat kan HIER.


>> Fondsen van Amersfoortse / Fortis-ASR (zoals Obam en historie) bekijken
Want dan kan ik mijn rendement ook eens zelf glashelder in kaart brengen.....

terug


G

>> Gezinsongevallen
De meeste ongelukjes gebeuren rondom huis bij klusjes, maar ook in het dagelijkse verkeer gaat er heel wat mis! Als daar blijvend letsel uit voortvloeit, dan zult u moeten ervaren hoe de nieuwe WIA dat beoordeelt in uitgeklede sociale dekkingen.... Verzeker het dus maar beter zelf, dan heeft u in ieder geval iets achter de hand. De dekking gezinsongevallen is 24 uur per dag, 365 dagen per jaar over de gehele wereld en voor het hele gezin, dat is dus wel zo prettig geregeld!

terug

H

>> Hobby- en Sportartikelen
De inboedelverzekering dekt in beginsel alleen wat in huis is op het moment van schade, maar hobbies zijn meestal buiten de deur, verzeker het dus als uw uitrusting de moeite waard is! Vergeet niet dat verzekeraars wel veel van u verlangen: u moet echt kunnen aantonen dat u er alles aan gedaan heeft om schade te voorkomen: niets zo maar onbeschermd en onbewaakt achterlaten bijvoorbeeld.... Bereken het HIER.
 
   Huwelijksdag verzekeren ?
    Ja als het een echt spetterfeest moet worden, dan zou ik dat wel adviseren. Want er kan altijd iets mis gaan, zelfs op zo'n belangrijke dag ! En dan wil je niet ook nog de financiële consequenties op je dak krijgen ! Kijk HIER dus maar eens naar de mogelijkheden.

I

>> Inboedelverzekering
Inbraak, water- of stormschade, die ellende kan iedereen een keer ten deel vallen. Dan wil je weer zo snel mogelijk de schade hersteld hebben, en de vervelende ervaring weer snel vergeten! Daarom verzeker je optimaal tegen de best mogelijke condities, bijvoorbeeld op basis van "de van buiten komende onheilen", ofwel "alles is gedekt tenzij....". Dan zit je altijd goed! In een pakket is er vaak wat korting mogelijk, vraag ons daar dus even naar!

J

terug

K

>> Kampeerauto verzekeren
Zorgeloos op pad uw kampeerauto, bij de Europeesche Verzekeringen kunt u zich daarvan verzekeren. Geniet van de vrijheid om ongebonden rond te trekken met alles binnen handbereik. 
HIER berekent u het allemaal!

>> Klassieker
Uw Klassieker wilt u natuurlijk vooral goed verzekerd hebben, maar als het even kan ook nog voor een vriendelijke premie. Bij De Europeesche Verzekeringen kan dat! Met een taxatie kunt u desgewenst van tevoren de verzekerde waarde laten vaststellen.
HIER
vindt u de premieberekeningsmodule.

>> Kostbaarheden
De inboedelverzekering biedt veelal dekking tegen een beperkt en gemaximeerd bedrag, en veelal alleen bij schade thuis. Het verlies onderweg van 1 schitterende oorbel met briljanten, is dus niet verzekerd. Is uw object de moeite waard, laat het dan taxeren en verzekeren het! HIER berekent u wat dat kost. In een pakket is er vaak wat korting mogelijk, vraag ons daar dus even naar!


terug

L

>>Lijfrentecalculator
Elk jaar opnieuw kunt u besluiten om eindelijk eens serieus iets extra aan uw pensioen te gaan doen. Sympathiek is dat de fiscus u daarbij steunt met een belastingteruggave die kan oplopen tot maar liefst 52% voordeel. Pensioenuitkeringen zijn later wel weer belastbaar, maar als je bedenkt dat de meeste mensen nog geen 50% van het laatstverdiende salaris zullen opbouwen, dan ligt het voor de hand dat veel mensen er later maar 42% of minder belasting over gaan betalen. Een extra interessante en voordelige tariefsverschuiving dus (52% voordeel nú en later maar 42% belastbaar?!). Een pensioentekort kan zo gemakkelijk ontstaan: steeds meer middelloonregelingen, pas later op de arbeidsmarkt, grote carrièresprongen, echtscheiding met pensioenverdeling, ww-periodes, buitenlandse periodes, tweeverdieners en dus dubbele franchise (pensioendrempel waarover geen pensioenopbouw) en ga zo maar door. Laat u dus eens voorlichten en bereken HIER hoeveel aftrek u zou kunnen opvoeren.

terug

M

>> Motorverzekering
Easy rider, of gewoon een vervoermiddel om toch mobiel te kunnen blijven in alle fileleed? HIER kunt u berekenen wat een goede dekking u gaat kosten. Vergeet niet opzittenden mee te verzekeren en zorg voor deugdelijke hangsloten en eventueel alarm! 
>> MotorVerzekering Europeesche
 

N

terug

O


>> OngevallenGezin Gezinsongevallen
De meeste ongelukjes gebeuren rondom huis bij klusjes, maar ook in het dagelijkse verkeer gaat er heel wat mis! Als daar blijvend letsel uit voortvloeit, dan zult u moeten ervaren hoe de nieuwe WIA dat beoordeelt in uitgeklede sociale dekkingen.... Verzeker het dus maar zelf, dan heeft u in ieder geval iets achter de hand. De dekking gezinsongevallen is 24 uur per dag, 365 dagen per jaar over de gehele wereld en voor het hele gezin, dat is dus wel zo prettig geregeld!

>> Under Construction Ongevallen collectief / werkgever
Want als werkgever voel ik me verantwoordelijk, en een ongeluk zit nu eenmaal in een klein hoekje.. Daarom wil ik een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden aanbieden, een stevige ongevallendeking hoort daar wat mij betreft bij!

>>
Overlijdensrisicoverzekering messcherp berekenen 
Want ja zou je zo zeggen, een overlijden is een overlijden, dus waarom zou ik voor een goede risicodekking meer betalen dan nodig is?

>> Opstalverzekering
Want je eigen huis wil je natuurlijk optimaal verzekeren tegen de best mogelijke condities, bijvoorbeeld op basis van "de van buiten komende onheilen", ofwel "alles is gedekt tenzij....".

terug


P

>> Pensioen doelkapitaal of vaste rente  (collectief / werkgever)
Want als werkgever wil ik natuurlijk een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden aanbieden, of is pensioen eigenlijk meer dan secundair...?!

Q

terug

R


>>>Rechtsbijstandsverzekeringen
Omdat je wel eens de strijd aanmoet met grote logge lichamen zoals met ziektekostenverzekraars,  telecommers of energieleveranciers, of omdat de aangekochte woning toch heel wat verborgen gebreken vertoonde? De jaarpremie is 1 uurtarief van een advocaat....? Bereken het HIER. In een pakket is er vaak wat korting mogelijk, vraag ons daar dus even naar! Als u uw eigen rechts- wetskennis eens wilt testen dan kan dat hier!

>> Reisverzekering doorlopend
Als u minstens 2 keer per jaar wat langer op vakantie gaat, dan kan een doorlopende reisverzekering goedkoper zijn dan telkens poliskosten van telkens een losse reispolis. En als u het gewoon handig vindt dat u veilig verzekerd kunt vertrekken wanneer u wilt, ook dan is de doorlopende reisverzekering natuurlijk de perfecte oplossing. Bereken het HIER.  In een pakket is er vaak wat korting mogelijk, vraag ons daar dus even naar!

>>>Doorlopende Reisverzekering Europeesche Verzekeringen
Extra zekerheid voor de ware globetrotter. Dé reisverzekering voor een wereldreis of buitenlandse stage, voor reiziger, student of expat:
Lang-op-Reisverzekering
  • Reisduur tot maar liefst 2 jaar verzekerd
  • Wereldwijde hulp, 24 uur per dag 
  • Voor elke reis een passende dekking 
  • Bijna alle sportrisico's meeverzekerd
  • Al vanaf € 0,31 per dag veilig verzekerd!

>>Reis Zakelijk

>> Ruitschade, bij Carglass online een afspraak maken
Want een kleine ruitbeschadiging kan al snel een dure scheur opleveren, dat is zonde, bijtijds laten repareren dus!

 

S

Studenten Pakketpolis is speciaal op in- en uitwonende studenten afgestemd. Voor het studentenprijsje hoeft u het niet te laten.

De dekkingen:

          Aansprakelijkheidsverzekering

          Inboedelverzekering

          Doorlopende reisverzekering

          Laptopverzekering
HIER kun je een berekening maken.

terug

T

terug

U


>> Uitvaartkosten
De uitvaart die een zeer persoonlijke invulling krijgt, kost meer geld. Want voor alles wat afwijkt van de standaard, moet extra betaald worden. Alternatieve kisten, bijzondere rouwkaarten of unieke grafmonumenten zijn meestal aanzienlijk duurder dan wat er standaard wordt aangeboden. Het is bijvoorbeeld heel plezierig als een auladienst niet strak aan een half uur gebonden is. Maar meer tijd reserveren kost ook meer geld. Ook voor een crematie ‘s avonds op of zaterdag wordt de prijs meestal aangepast. Het kan dus geen kwaad om hierop voorbereid te zijn. U kunt dan uw volle aandacht geven aan de rouwverwerking, en hoeft zich om financiële zaken niet echt nog kopzorgen te maken. Kijkt u maar eens naar wat prijzen voor allerlei opties en hoe een mooie uitvaart razendsnel kan oplopen naar een stevig budget ! HIER calculeert u opties en ziet u het totaal benodigd budget, schrikt u niet ! Toelichting: als u een optie aanklikt (bijv, rouwkaarten of bloemen) ziet u links indicatieprijzen, die neemt u naar eigen inzicht over in uw calculatie . >>Hier kunt eens wat berekenen en eventueel direct afsluiten.

>> Hier kunt u een interview beluisteren met een interessante uitvaartonderneemster, die op haar 6e al bezig was met haar eigen uitvaart..... Iedereen heeft zo zijn eigen ideen over de uitvaart, tot en met een zelfgemaakte kist..

terug

V

>> Verzuimverzekering conventioneel (collectief / werkgever)

Want als werkgever wil ik natuurlijk de financiële risico's beheersbaar houden?!

>> Verzuimverzekering Stop-loss (collectief / werkgever)
Want als werkgever ben ik bereid een bepaald risico zelf te dragen, maar wel binnen acceptabele grenzen.

W

>> Wia-gat -individueel- berekenen 
Want mijn werkgever heeft dat helaas niet (of niet goed genoeg?) geregeld en bij arbeidsongeschiktheid wil ik wél weten waar ik financieel aan toe ben! Door ziekte of pech op bijstandsnivo belanden, dat lijkt niet zo aantrekkelijk, zeker niet met mijn eigen huis en studerende kinderen...HIER en HIER   berekent u de grillige gevolgen van arbeidsongeschikt raken en wel of geen werk kunnen vinden met je rolstoel....
 
>> Woonpakket berekenen
Lekker gemakkelijk, alles overzichtelijk op 1 polis, geen dubbele dekkingen en een topadviseur die 24 uur per dag bereikbaar is voor schades of persoonlijk advies, voor VIP's only! HIER berekent u het snel en gemakkelijk voor inboedel, opstal, avp, ongevallen, reis, auto etcetera!


terug

X

terug

Y

terug

Z


>>Zakelijk Veilig Verzekerd op reis?
Hier berekent u het snel en eenvoudig!
 
>> Ziektekosten vergelijkers 
Onvz
heeft een softwareprogramma voor de vergelijking van Ziektekosten ontwikkelt, HIER kunt u zelf eens wat gaan vergelijken, of bij  StadHolland. Maar de concurrentie staat niet stil, dus kijkt u ook eens HIER of HIER, en als u dan het laatste puntje op de i wilt zetten en de zaak wilt regelen, dan kan dat HIER. Wat leven we toch in een gezegende tijd: het digitaal gemak dient de mens!

Consumentenbond vergelijkt ziektekosten en licht alles uitgebreid toe, u vindt het HIER. Amersfoortse vergeleken met.....kies en vergelijk  HIER en stel uw verstandige keuzepakket samen.
Amersfoortse heeft de route helaas niet zo handig beschreven, die gaat als volgt: Home > Verzekeringen > Werknemers > Inkomen & Ziektekosten, en kies dan het tabblad "vergelijken".

>> Ziektekosten Basisverzekering  (collectief / werkgever)
Want als werkgever wil ik natuurlijk een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden aanbieden, een basisdekking tegen ziektekosten hoort daar wat mij betreft ook bij?!

>> Ziektekosten collectief (collectief / werkgever)
Want als werkgever wil ik natuurlijk een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden aanbieden, een uitgebreidere dekking tegen ziektekosten hoort daar wat mij betreft ook bij?!

terug


 


 
 


  Laatste update: 17/07/2019 20:34.22