DeHypothekenMakelaar.nl
Financieel maatwerk van Annu´teit tot Zero-bond en VerbijsterendAdvies voor uw verzekering van Auto tot Zeilboot.

        Hypotheek wijzigen


Er kunnen diverse redenen zijn om uw hypotheek te wijzigen, we noemer er eens een paar:


Uw rentevaste periode loopt af
Als uw  renteveste periode afloopt, kunt u desgewenst zonder boeterente uw contract openbreken. Als uw aanbieder voor het verlengen echter ook een gunstig tarief hanteert,dan is het niet verstandig, want u zult wel andere kosten moeten maken zoals de notaris, taxatie en afsluitkosten. Of uw huidige geldverstrekker een gunstige aanbieding doet, of dat er op dit moment wellicht gunstiger aanbieders zijn, dan kan De HypothekenMakelaar voor u doorrekenen, hier maakt u een afspraak. Bedenk dat de meeste banken een instapvoordeel bieden om nieuwe klanten binnen te lokken, bij het verlengen wordt u niet meer als nieuwe klant beschouwd. De bank gaat ervan uit dat u zelf ook de rekensom maakt van de te maken oversluitkosten, en de bank weet dus dat u niet zo maar opstapt.....

Terug 

U wilt graag lagere woonlasten
Met name als de lange rente is gedaald, of de korte is erg laag, is het aanlokkelijk om uw woonlasten daarmee te kunnen drukken. De banken adverteren zich dan ook rot om u wakker te schudden. Of het openbreken van een bestaand contract handig is omdat uw bank bijvoorbeeld een sympathieke middelingsregeling kent, dat kan De HypothekenMakelaar u vertellen,  hier maakt u een afspraaken voor een kostbaar advies.

Terug 


Echtscheiding 
waarbij alles eerlijk verdeeld moet worden en wellicht de kapitaalkrachtigste de woning wil blijven bewonen. Meestal staat echter de woning net als de hypotheek en de bijbehorende levensverzekeringen op beider naam, dat wordt dus een pittige ontvlechting! Wellicht wilt u meteen een andere rentevast periode en extra opname om uw ex uit te kunnen betalen, en om de lasten draagbaar te houden neemt u afscheid van de 100% veilige, maar toch wel wat dure spaarhypotheek? In principe is alles mogelijk, De HypothekenMakelaar informeert u graag en zal u van kostbaar advies dienen, hier maakt u een afspraak.

Terug 

Kinderen
Als er kinderen komen, besluiten de meeste mensen de nieuwe rentevast periode wat langer vast te zetten, als dat althans gunstig kan. Het liefst dan zelfs zo lang vast dat de serieuze kans bestaat dat de zo dure studieperiode zo'n beetje ten einde loopt. Of dat gunstig kan bij uw huidige geldverstrekker, of dat er op dit moment wellicht gunstiger aanbieders zijn, dan kan De HypothekenMakelaar voor u doorrekenen, hier maakt u een afspraak.

Terug 

Nieuwe auto of boor financieren
Het hypothecair krediet op een particulier woonhuis is erg scherp geprijsd omdat de concurrentie moordend is! Het kan dan ook interssant zijn om consumptief krediet op die basis te finacieren, een heel stuk goedkoper dan een "continue krediet" met rentes van zo maar 9% en meer....In beide gevallen is de rente dan niet aftrekbaar, dus dat maakt niet uit. Als uw adviseur koos voor een "verhoogde inschrijving" dan kan de opname van extra krediet beperkt blijven tot een paar vrij simpele schriftelijke handelingen, De HypothekenMakelaar informeert u daarover graag en zal u van weloverwogen advies dienen, hier maakt u een afspraak.

Terug 

Eigen bedrijf starten
Als u eigen bedrijf wilt starten, is wellicht de gemakkelijkste route om uw overwaarde daartoe te benutten. In dat geval hoeft u namelijk alleen maar netjes en bijtijds uw rente te blijven betalen zonder dat u elk kwartaal een uitgebreid en voor de bank acceptabel inzicht moet verstrekken in uw financiŰle reilen en zeilen. Want als de bank het op enig moment niet eens is met uw prestaties, dan zal men de kraan kunnen dichtdraaien. Uw via uw woning opgenomen krediet kan fiscaal gewoon mee in de bedrijfsfinanciering, de verdedigbare rente is dus aftrekbaar van uw bedrijfswinst. De HypothekenMakelaar informeert u hierover graag en zal u van weloverwogen advies dienen, hier maakt u een afspraak.

Terug 

Van veilige maar wel wat dure spaarhypotheek naar....
Destijds koos u wellicht voor de 100% veilige, maar daarmee ook wel wat dure spaarhypotheek. Onder voortdurende wijzigende persoonlijke en marktomstandigheden, kiest u n˙ wellicht meer voor lagere woonlast, terwijl u daarentegen bereid bent om nu wel enig beleggingsrisico te nemen. Gelukkig zijn er heel veel hypotheekvormen, waaruit u keuze kunt maken voor uw eigen en hoogst persoonlijke hypotheek. 

Zo kunt u bijvoorbeeld nog steeds kiezen voor de veilige spaarhypotheek, maar ook voor de spannender beleggingshypotheek. Inmiddels is daarvan ook een leuke mengvorm: de hybride hypotheek. Ook kan de keuze gemaakt worden om uw woonlasten op afzienbare tijd naar een bepaald bedrag terug te brengen, door op 1 leningdeel wÚl op een bepaalde wijze af te lossen. Ook kan in een ander leningdeel een consumptief krediet zijn verwerkt: bijvoorbeeld de aankoop van een andere auto.  Niet alle geldverstrekkers kunnen >3 leningvormen in 1 dossier verwerken, maar De HypothekenMakelaar kan u informeren. Op de pagina "Hypotheekvormen" is een bloemlezing te vinden van diverse hypotheken, en allerlei combinatievormen.

Terug 


 
U kunt ons 24 uur per dag bereiken!

>Hier vindt u onze naw- en overige relevante gegevens.
Laatste update: 18/09/2009 10:19.57