DeHypothekenMakelaar.nl
Financieel maatwerk van Annuïteit tot Zero-bond en VerbijsterendAdvies voor uw verzekering van Auto tot Zeilboot.

    Topadvies dat werkt!    

Via deze pagina kunt u inzien hoe een uitgewerkt advies er beknopt weergegeven uitziet en u kunt hier ook uw risicoprofiel invullen die de basis vormt voor het betere maatwerkadvies. De Erkend Hypotheek Adviseur is er alles aan gelegen om advies zo goed mogelijk te laten aansluiten aan uw persoonlijke uitgangspunten.   Dat is dus een kwestie van stevig inventariseren: zoals uw opleiding en inkomen, uw carrièreverwachting en uw risicobereidheid, uw gezinssituatie en lopende verplichtingen en uw verzekeringspakket en ga zo maar door! Alle ingrediënten moeten uiteindelijk resulteren in een maatwerk hypotheek met goede voorwaarden en acceptabele woonlasten, passend bij uw profiel.

Het respectabele instituut 'NIBUD' ofwel het Nationaal Instituut voor Budgetvoorlichting, zegt trouwens over een betaalbare hypotheek het volgende.

Voor het invullen van uw persoonlijke profiel en het concreet aanvragen van advies of het inzien van een voorbeeldadvies klikt u hier.


Voor het direct maken van een persoonlijke afspraak voor een maatwerkadvies of onze naw-gegevens klikt u hier.Laatste update: 18/09/2009 10:19.57