DeHypothekenMakelaar.nl
Financieel maatwerk van Annuteit tot Zero-bond en VerbijsterendAdvies voor uw verzekering van Auto tot Zeilboot.
    Te koop 

Geheel vrijstaande zeer luxe en instapklare woning Taxusrode 7 5709HW te Helmond
Geheel vrijstaande zeer luxe en instapklare woning in lichte tinten met inpandige garage, veel privacy en veel parkeergelegenheid. Gelegen aan het Bakels Bospark (met de bekende Spaanse bungalows), direct aan de groene ontspannende bosrand (blijft groen, want: beschermd waterwingebied!), en prominent aan het eind van de weg naar een verkeersluw woonpleintje. Aan de andere kant van het bos ligt Dierdonk. Trein, bus, scholen, supermarkt en alle overige voorzieningen zijn op fietsafstand, net als recreatieplas Berkendonk. Op bouwmaterialen is niet bespaard: alles dubbel glas in kiep/kantelramen, marmeren vloeren met vloerverwarming, maatwerk kozijnen, alles fraai afgewerkt met sierlijsten, Danfoss thermostatische kranen op de radiatoren, alarminstallatie met bewegingssensoren, etc.etc. Geen aluminium stelkozijntjes of boardkartonnen gamma-deurtjes dus, maar uitsluitend topkwaliteit op Taxusrode 7 5709HW te Helmond!

Hieronder: Taxusrode 7 is prominent gelegen aan het eind van de groene straat....


 
Hieronder: 3 huizen verderop loopt u zo het Bakels Bos in, 's winters levert dat  een extra mooi plaatje op!Kenmerkend:

Perceel: 468M2 rondom toegankelijk: via de zijkant van de woning is er toegang naar de tuin middels afsluitbaar stalen hekwerk met loopdeur. Achterzijde van de tuin grenst aan een fietspad, afsluitbare dubbele tuindeuren vormen daar achteruitgang en/of ingang voor bijvoorbeeld fiets of aanhangwagen. Als slaap- en sanitairruimte op de begane grond wilt, dan is dit natuurlijk heel gemakkelijk te realiseren op dit grote perceel! Maar in plaats van het bijbouwen van een zijvleugel kunt u er in dat geval  natuurlijk ook voor kiezen om de inpandige garage te bestemmen tot een extra grote slaap/badkamer parterre.

 

Inhoud: +/- 610M3, L-vormige woonkamer / keuken / bijkeuken / inpandige garage / 3 grote slaapkamers / grote badkamer / grote zolder.

Woonoppervlakte: +/- 250M2 inclusief inpandige garage en zeer ruime zolder.

Parkeren: inpandige garage (momenteel in gebruik als kantoor) met dubbele massief houten deuren en 2 grote isothermopane ruiten met glaslatten. Oprit voor minstens 2 autos , en aan zijkant van de woning ook nog ruimte voor 2 autos en/of uw boot of caravan, desgewenst achter afsluitbaar stalen hekwerk.

* Ik wil de woonkamer zien
* Ik wil de keuken zien
* Ik wil de tuin zien
* Ik wil de slaapkamers zien
* Ik wil de badkamer zien
* Ik wil plattegronden en luchtfoto's zien
* Ik wil een brochure bestellen
* Hoe zit het met scholen en andere voorzieningen in en rond Helmond?
* Hoe zit het met het energielabel?


Hieronder: Door lichtsensoren gestuurd inbouwhalogeen op Taxusrode 7 zorgt voor een sfeerrijk avondtafereel wat het duo-tone (parelgrijs met witte biezen) schilderwerk extra laat glanzen...Indeling en uitrusting:

Buitenhal: betegeld bij massieve voordeur in duotone painted (blauw-grijs met witte sierlijsten) naar ruime binnenhal van plusminus 12M2 (!) met veel glas/lichtinval, marmeren vloer en >1mtr brede bordes-trap. De toiletruimte in de hal is voorzien van zwevend closet en een fonteintje, halogeen inbouwspots in systeemplafond en design keramische kranen: ronde bol met goudinleg. Dubbele glaspaneeldeuren bieden toegang naar de riante woonkamer. De buitenverlichting is geregeld door lichtsensoren, en het alarmsysteem reageert onder andere op verbrekingen maar is ook voorzien van bewegingssensoren.

Hieronder: twotone painted buitendeur met fraai koperen beslag en driepunts veiligheidssloten, naar zeer ruime entreehal met brede bordestrap, glanzend marmeren vloer, en dubbele glaspaneeldeuren naar de riante woonkamer.
Hieronder: brede bordestrap met fraaie afwerkingen en >1m brede traptredes.Hieronder: alles op Taxusrode 7 is keurig afgewerkt, tot en met zeer fraaie stuclijsten aan de plafonds!


Terug

Woonkamer: plusminus 45M2 marmer met vloerverwarming, vaste kastruimte en dubbelwandige FLAM haard met glasdeur, regelbare mechanische luchtcirculatie zorgt daar voor energie-(en dus ook kosten-)besparende  romantische verwarming. Erkerachtige hoek (linker voorzijde)  zorgt voor extra veel glas/lichtinval. Sierlijke gipsplafondlijsten en afgewerkte gordijnkappen, dubbele tuinglasdeuren en glaspaneeldeur naar de keuken. Bewegingssensoren tegen ongewenst bezoek. De foto is zonder flits genomen maar met sfeerverlichting aan, zo voelt u toch al een beetje de warmte van de gezellige woonkamer met veel lichtinval uit de raampartijen rondom.Hieronder: een kijkje vanuit de riante hal met dubbel glaspaneeldeuren naar de eethoek.


Hieronder: eethoek aan dubbele tuindeuren,  afwerking in gordijnkap en sierlijke gipslijsten plafond, bewegingssensoren tegen ongewenst bezoek. Veel lichtinval dus in de gezellige woonkamer.Hieronder:
de FLAM allesbrander is dubbelwandig en voorzien van regelbare mechanische luchtcirculatie, zodat de woonkamer in 10 minuten heerlijk en sfeervol verwarmd is. De haardpartij is opgebouwd als een gigantisch marmeren blok oprijzend uit dezelfde marmeren vloer, rechts en links CD-kast- en bergruimte. Terug

  Keuken:
van plusminus 12M2 marmer + vloerverwarming, gezellige eetbar en voldoende vaste kastruimte en alle voorzieningen, zoals Atag inductiekoken,  Siemens Topline ladekoelkast , Siemens Topline ladevrieskast en Siemens Combi-magnetron-oven, platte afzuigkap Gaggenau, frisrode afwerking van laden en kasten incluis apothekerskast en carrouseldeuren. Halogeen inbouwspots in systeemplafond. Deur naar bijkeuken en garage. 

Hieronder: keuken in frisrode teint, Atag inductie koken, inbouwhalogeen en alle benodigde Siemens/Gaggenau apparatuur.
Bijkeuken: van plusminus 4,5M2 marmeren vloer en kiep/kantelraam, kastruimtes en aansluitingen vaat- en wasmachine op verhoogde vloer.
 
Garage: +/- 28M2, inpandig en nu in gebruik als kantoor, dubbele halfglasdeuren met inwendige kunststof kruislatten, onderhoudsvrije korrelgrindvloer en verwarmingen, loopdeur -met driepunts veiligheidssloten- naar tuin en haardhouthok. Welke bestemming u zelf in gedachten heeft voor deze ruimte, dat is natuurlijk uw eigen keuze. Garage, kantoor, ruimte voor biljart, pingpong, darts en flipperkast, of een extra slaapkamer parterre, het kan allemaal!

Hieronder: loopdeur -duotone painted: parelgrijs met witte sierlijsten- met driepunts-veiligheidssloten biedt toegang naar garage/kantoor. Voor het pannen gedekte haardhouthok is een heerlijk zonzitje in het groen verscholen.Terug

Boven:
3 zeer ruime slaapkamers van ieder minstens 20M2, 1 met grote velux en aan beide zijden riante vaste kastruimtes met paneel- en harmonicadeurtjes voor hang en leg. Slaapkamers 2 en 3 met kiepkantelramen, en inbouwmeubelen zoals dubbele spiegelglas-schuifdeurenkast, inbouwhalogeen- en wendbare spots. U hoeft dus alleen maar uw tandenborstel en koffertje mee te nemen, de rest staat al voor u klaar!

Hieronder: slaapkamer 1 van plusminus 23M2 (!) met Velux dakraam en wendbare inbouwspotsen, rondom harmonica-paneeldeuren voor ruime hang- en legkasten. Alle toegangsdeuren zijn net als alle kozijnen keurig afgewerkt met sierlijsten.Hieronder: Masterbedroom van plusminus 25M2 (!) met regelbaar inbouwhalogeen en ook hier meer dan voldoende vaste kast- en bergruimte.Hieronder: spiegelschuifdeuren-hang-kast en voldoende bergruimte ook in de masterbedroom.Terug

  Badkamer:
  
Uitzonderlijk groot (+/-16M2)  en luxe, met separate en ruime vol betegelde doucheruimte met Securit glasdeur en Ucosan-Sphinx douchebak, Grohe thermostatische kraan, een Ucosan-Sphinx ligbad in een driehoekig vol betegeld eiland, dubbele Sphinx wastafels en zwevend Sphinx toilet, design keramische kranen: ronde bol met goudinleg. Halogeen inbouwspots in systeemplafond. Kastruimtes en designradiator, kiepkantelraam en witte tegelvloer en fris glanzende Sphinx tegels tot aan het plafond. Een foto kan de enorme ruimte niet goed weergeven, dat moet u echt gezien hebben!

Hieronder: design keramische kranen met goudinleg, design radiator, dubbele Sphinx wastafels en handige bergmeubels.Hieronder: Ucosan-Sphinx ligbad in driehoekig eiland met zwevend Sphinx toilet, kiepkantelraam en kunststof lamellen voor licht en lucht, design keramische kranen: bol met goudinleg.
Zolder:  is voorzien van whitecoated isolatiedakplaten en biedt erg veel bergruimte, desgewenst in 1 dag een dakkapel te plaatsen voor 4e slaapkamer.

Terug

       Tuin:
op het zuiden is zon 15 meter breed en diep, rondom in het groen, veel privacy dus op diverse zonterrassen en tuinhuis met overkapte berging voor aanhanger en fietsen etcetera. Ook winters bladdragende laurierstruiken van ruim 3 meter hoog zorgen voor privacy door de seizoenen heen. Groot electrisch zonnescherm vangt overdaad van zon af,  duotone lakwerk (2005): parelgrijsblauwe deuren met witte sierlijsten boeiboorden zijn van onderhoudsvrij en onverwoestbaar redcedar hout. Er is een grondwaterput geslagen. 

Hieronder: De op het zuiden gelegen dus zonrijke tuin biedt mede dankzij volwassen bomen en struiken veel privacy. Tussen de cobblestone bestratingen zijn wat toefjes gras gelegd zodat het onderhoud beperkt blijft.Hieronder
: Lekker brede en diepe tuin, vrij van "glurende buren" mede dankzij 3 meter hoge laurierstruiken groenblijvend in zomer maar ook in herfst en winter.Hieronder: n van diverse zonzitjes onder de oversteek aan het tuinhuis. Daarachter een handige overkapte berging met dubbele tuindeuren als extra bergplaats en achteruitgang voor aanhanger of fiets.
Hieronder: Groot electrisch zonnescherm vangt overdaad van zon af, dubbele tuindeuren verlengen de woonkamer naar de zonrijke tuin op het zuiden.


Hieronder: Een eekhoorntje in de tuin is een regelmatig gezien gast...Terug

Scholen in en rond Helmond
Helmond biedt een ruime keuze aan scholen en opleidingsinstituten, hier vindt u de gids. Nog meer over Helmond kunt u hier vinden.


Energielabel
Taxusrode 7 is qua energiezuinigheid in de 2e hoogste categorie beland, het door RWE afgegeven label vindt u hier.


Samenvattend:
een zeer luxe afgewerkte, instapklare en heerlijk vrij gelegen woning, de mooiste uit het verkeersluwe hofje met uitsluitend koopwoningen: nog 3 fraaie vrije sectorwoningen, en  7 geschakelde semibungalows. Als u op zoek bent naar vrij wonen direct aan de ontspannende natuur van het Bakels Bos, met toch alle gemak voor Bourgondisch leven binnen fietsbereik, dan is dit uw kans! De woning verkeert in uitmuntende staat, alles in lichte kleuren veel lichtinval, instapklaar en in overleg desgewenst snel opleverbaar ! Op Funda kunt u desgewenst nog meer informatie raadplegen.  Prijs: 449.500 kosten koper.


De brochure zenden wij u graag op verzoek toe, hieronder tot slot nog wat overzichtskaarten zoals plattegrondkaarten en uittreksel kadaster.

Terug

Hieronder: indeling parterre van het ruim 12 meter brede prominente vrijstaande woonhuis.Hieronder: indeling verdiepingsvloer met 3 grote slaapkamers vanaf 20M2 en zeer ruime badkamer van bijna 16M2.Hieronder: kadasterkaart noordgericht, de tuin licht dus volop op het zuiden en is vrij gelegen. Achter loopt een fietspad tussen groenvoorzieningen. De daar weer achter gelegen woningen zijn voor het oog afgeschermd door de ruim 3 meter hoge en altijd bladdragende laurierhaag. Zo vrij als een vogeltje dus op de 465M2 aan de Taxusrode 7!Hieronder: Taxusrode 7 vanuit de lucht. Links het pleintje waar het bakels Bos op < 100 meter vanuit uw nieuwe voordeur toegang biedt tot het ontspannende en beschermde (!) waterwingebied. Het vrijstaande woonhuis ligt prominent aan het eind van waar de Taxusrode een haakse bocht maakt naar het plaintje, aan parkeerruimte is geen gebrek, veel privacy door volwassen groen rondom in de vrije natuur! (>ROUTE)

De brochure zenden wij u graag op verzoek toe, en op uw financiering zullen uiteraard de beste condities gelden als wij dat voor u mogen regelen.....
 
Als u uw droomwoning trouwens nog steeds niet gevonden heeft, wacht dan niet te lang met uw aankoopbeslissing, want de koopprijzen blijven toch maar doorstijgen, zo blijkt uit marktcijfers. En wat de hypotheekrente gaat doen: bij aantrekkende economin past groter vraag naar geld resulterend in stijging van de rente..... Hogere rente is zwaardere woonlast en minder leencapaciteit. De HypothekenMakelaar.nl informeert u graag onafhankelijk en deskundig!


Terug

Laatste update: 18/09/2009 10:19.57