DeHypothekenMakelaar.nl
Financieel maatwerk van Annu´teit tot Zero-bond en VerbijsterendAdvies voor uw verzekering van Auto tot Zeilboot.
Lenen, persoonlijk / doorlopend krediet of op eigen huis?

Is het tijd voor een nieuwe auto, of een compleet nieuwe inrichting?  Gelukkig kunt u bij De HypothekenMakelaar.nl gemakkelijk maar wel verantwoord wat bijfinancieren om uw plannen snel te realiseren. Een doorlopend krediet kan dan in de meeste gevallen een handige oplossing zijn. Zodra het krediet niet meer nodig is, mag het openstaande saldo namelijk ineens en zonder boete ingelost, of later weer opgenomen worden. Zo betaalt u dus nooit meer rente dan nodig is, en alleen over hetgeen u feitelijk geleend heeft.

>> Meteen berekenen en direct digitaal aanvragen van kredieten doet u hier.

Waarschuwing
Dat schijn soms bedriegt blijkt wel uit de volgende waarschuwing. Een aantal financierings-kolossen, die u regelmatig op tv en in allerlei bladen tegenkomt, blijken uiteindelijk 1 centraal gedirigeerd verkoopkanaal te vormen. Met verschillende merknamen "Leen goedkoop bij Joop, Leen snel bij tante Nel" , wordt op zijn minst de indruk gewekt van concurrerende instellingen, maar hoe serieus is die concurrentie eigenlijk? Ook blijkt dat er vaak andere verplichte producten meeliften, als voorwaarde voor een financiering. Bijvoorbeeld een inkomensbeschermer, of een spaarplan. Voordat u rentetarieven vergelijkt, laat u zich dus eerst goed informeren van de randvoorwaarden, en van de verplichte winkelnering die ongewenst meelift!

Voor een persoonlijk of doorlopend krediet kunt u hier uw eigen aanvraag berekenen en zelfs digitaal indienen.

Goedkopere financiering op basis van uw woning
Speelt uw financiering op langere termijn, dan kan het zinvol zijn om een financiering op basis van uw woning te overwegen. Door de zekerheidstelling van uw woonhuis, ligt het rentetarief namelijk veel lager. Maar natuurlijk kunnen er dan wel extra kosten om de hoek komen, zoals 1% afsluitkosten en de kosten van taxatie en de notaris. Als u een zogenaamde verhoogde inschrijving heeft, dan valt de laatste kostenpost wellicht af. De Hypothekenmakelaar informeert u graag!

Voor een financiering op basis van de eigen woning, maakt u hier een afspraak.


>U kunt ons 24 uur per dag bereiken!

> Hier vindt u onze naw- en overige relevante gegevens.


Laatste update: 18/09/2009 10:19.57